Over Aires Hovens

Over Aires Hovens

Over mij

Al zo lang als ik me kan herinneren sta ik het allerliefste op het podium. Ik vind het fantastisch om de betovering en magie te zien weerkaatsen in de ogen van een enthousiast publiek. Er is niks mooiers dan andere mensen een mooie tijd te bezorgen waardoor ze hun zorgen even kunnen vergeten en hun dagelijks leven even heel ver weg voelt. 

Het entertainen van mensen zat er altijd al in!

In de afgelopen jaren heb ik al veel ervaring opgedaan in de entertainment business. Ik verzorgde het entertainment in verschillende grote attractieparken en op grote campings door het hele land. Ik weet daardoor uit ervaring wat wel en niet werkt in de wereld van entertainment .

Ik heb lange tijd gewerkt als kinderentertainer op campings en in parken,  daardoor heb ik mij gespecialiseerd in het entertainen van kinderen.

Ik kon de passie omhoog voelen borrelen toen ik vroeger vaak met mijn moeder naar het theater ging. Dat wilde ik ook! Optreden en op het podium staan! Ook het werken in de Efteling en het Land van Ooit heeft mijn liefde voor magie, sprookjes en illusies versterkt. Als ik dit alles ooit toch kon combineren……..

Een lang gekoesterde wens is een eigen kindervoorstelling.

Na wat omzwervingen besloot ik begin 2016 vol te gaan voor mijn droom: een eigen theatervoorstelling. Maar niet zo maar een, nee, het moest er een zijn die zowel sprookjesachtig, vrolijk,  interactief, spannend en mysterieus was, maar ook een vleugje magie in zich had. Ik ben dan ook gaan zitten met een paar zeer getalenteerde mensen. En samen met hen heb ik de sprookjesachtige en vrolijke kindervoorstelling Op zoek naar de Schat gemaakt. Het is een schitterend uniek verhaal waarin ik op zoek ga naar de schat. De schat staat symbool voor de kracht om in jezelf te gaan (en blijven) geloven en je dromen achterna te gaan ondanks vele tegenslagen zoals ik dat ook heb gedaan. Ik ben altijd in mijzelf blijven geloven en heb inmiddels een bedrijf opgezet waarin ik mijn dromen achterna ga om mensen een hele fijne tijd te bezorgen als entertainer met bijvoorbeeld het maken van deze voorstelling. En daarmee heeft de voorstelling ook educatieve elementen waarin kinderen worden meegenomen in een sprookjesachtig avontuur van een jonge tovenaarsleerling die stapsgewijs door middel van opdrachten leert de kracht in zichzelf te vinden om in zichzelf te geloven en zijn droom waar te maken. De voorstelling heeft een duidelijke verhaallijn met een kop, midden en einde. Het avontuur met de zoektocht naar de schat spreekt alle kinderen aan!

Bezoekers van mijn shows vinden mij een toegankelijk en professionele allround (kinder)entertainer die moeiteloos het publiek weet mee te nemen in zijn wonderlijke, unieke acts. Een groter compliment kan je mij niet geven!

Ook heb ik altijd al mijn eigen illusie act willen hebben!

Ik heb altijd gedroomd van mijn eigen spectaculaire illusie act waarin ik door middel van grote en kleine trucs en vergezeld door mijn assistentes het publiek een fantastische tijd kan bezorgen. Hoe fantastisch is het om dan eindelijk mijn eigen illusie act te hebben! Met trucs van over de hele wereld verbaas ik mijn publiek gedurende mijn act. De speciale wensen van klanten worden altijd vooraf besproken.

 Wil jij je ook laten verbazen door een van mijn acts en een keer vrijblijvend kennismaken? Ik hoop snel van je te horen via het contact formulier!

Magische groet,
Aires