Kindervoorstelling “Op zoek naar de schat”

Kindervoorstelling “Op zoek naar de schat”

             Aires gaat met alle kinderen op zoek naar de schat.                       

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wil…. Zal het Aires lukken de echte oude tovenaar zover te krijgen dat hij Aires en de kinderen wil leren om echte tovenaars te worden? Zullen zij de ware schat, die in hen zelf verborgen ligt, weten te vinden?

Deze magische, sprookjesachtige voorstelling speelt in op de fantasie van alle kinderen.

De kinderen beleven dé dag van hun leven, omdat ze door Aires worden uitgenodigd om mee te helpen.  Maar alleen kijken naar het avontuur mag natuurlijk ook! Het schitterende unieke verhaal van Aires die op zoek gaat naar de schat spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren. De kinderen hebben gegarandeerd een magische middag om nooit te vergeten.

Geloof in jezelf dan komen al je dromen uit!!!

Aires Hovens over Op zoek naar de Schat

Na wat omzwervingen besloot ik begin 2016 vol te gaan voor mijn droom: een eigen theatervoorstelling. Maar niet zo maar een, nee, het moest er een zijn die zowel sprookjesachtig, vrolijk,  interactief, spannend en mysterieus was, maar ook een vleugje magie in zich had. Ik ben dan ook gaan zitten met een paar zeer getalenteerde mensen. En samen met hen heb ik de sprookjesachtige en vrolijke kindervoorstelling Op zoek naar de Schat gemaakt. Het is een schitterend uniek verhaal waarin ik op zoek ga naar de schat. De schat staat symbool voor de kracht om in jezelf te geloven en je dromen achterna te gaan ondanks tegenslagen zoals ik dat ook heb gedaan. Ik ben altijd in mijzelf blijven geloven en heb een bedrijf opgezet waarin ik mijn dromen achterna ga zoals het maken van deze voorstelling. En daarmee heeft de voorstelling ook educatieve elementen waarin kinderen worden meegenomen in een sprookjesachtig avontuur van een jonge tovenaarsleerling die stapsgewijs door middel van opdrachten leert de kracht in zichzelf te vinden om in zichzelf te geloven en zijn droom waar te maken. De voorstelling heeft een duidelijke verhaallijn met een kop, midden en einde. Het avontuur met de zoektocht naar de schat spreekt alle kinderen aan!

De voorstelling is geschikt voor alle kinderen vanaf 4 tot ongeveer 10 jaar en natuurlijk voor hun ouders en/of verzorgers.

Specificaties theatervoorstelling – Op Zoek Naar De Schat

-Leeftijd 4 tot 10 jaar
– Duur 50 Minuten
-Inclusief geluid tot 200 personen
-Speeloppervlak 7 x 4 meter (bxd) (Voor locaties met minder ruimte een gereduceerd decor)
-Inclusief een prachtig groot en magisch decor
-Enorm geschikt voor theater