Illusie act Aires Hovens

 

Hoe zou je het vinden wanneer iemand jouw gedachten kan lezen? Hoe zou je reageren wanneer iemand tafels kan laten zweven en jij er met je neus bovenop zit? Wat doe je als je op de eerste rij zit in het theater en langzaam rolt er een messcherpe handguillotine het podium op? Durf jij dan nog je ogen open te houden?

 

Dit komt allemaal voorbij in mijn bloedstollende en spiksplinternieuwe illusie  act. Ik neem jou en je familie mee in avond vol met spectaculaire acts die jou vol adrenaline en verwondering zullen achter laten. Laat mij je hand pakken, en ik zorg ervoor dat jij deze show vol wonderen vanuit je tenen zult beleven. Uniek aan mijn illusieshow zijn de vele interactieve elementen: door het publiek zo veel mogelijk te betrekken bij de show en echt te laten meedoen aan de acts, ontstaat voor iedereen een unieke ervaring.

Alle emoties passeren de revue in deze show;

Je zult van verbazing van je stoel vallen, huilen van de lach, bibberen van de spanning en met een glimlach van oor tot oor de zaal verlaten.

Nieuwsgierig geworden naar deze magische show?

Kan je niet wachten om deze sensationele voorstelling met eigen ogen te aanschouwen en in levende lijve te ervaren? De show is magisch voor jong en oud en daarom geschikt voor alle leden van jouw familie.

 

De illusie act van Aires Hovens  is als complete show te boeken  voor 20 minuten, maar ook een uniek en op maat gemaakte show speciaal voor jouw bedrijf of familie verzorgen wij met heel veel plezier. Al je wensen zijn bespreekbaar.

 

Mijn shows komen het allerbeste tot hun recht wanneer ze optimaal aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren.

Aarzel daarom niet en overleg vooral met ons als je bijzondere wensen hebt om voor jouw bedrijf of familie een fantastisch evenement te organiseren. Niets is ons te gek. Mijn team en ik zullen alles op alles zetten om voor jou en je publiek een top-avond te verzorgen die je noot zult vergeten.

Yes, ik wil een magische avond om nooit te vergeten

 

Aires Hovens

Aires Hovens, Aires Entertainment
Aires Hovens, Aires Entertainment
Aires Hovens, Aires Entertainment
Aires Hovens, Aires Entertainment