Over Aires

Al zo lang als ik me kan herinneren sta ik het allerliefste op het podium. Ik vind het fantastisch om de betovering en magie te zien weerkaatsen in de ogen van een enthousiast publiek. Er is niks mooiers dan andere mensen, een mooie tijd te bezorgen waardoor ze hun zorgen even kunnen vergeten en hun dagelijks leven even heel ver weg voelt.

Het entertainen van mensen had mij al vroeg in haar greep.

Ik kon de passie omhoog voelen borrelen toen ik voor het eerst naar de serie “Best of Magic” keek, een Britse magische televisieshow die mij inspireerde om later als ik groot zou zijn, ook iets met de wondere wereld van illusie te gaan doen.

Na wat omzwervingen besloot ik begin 2017 vol te gaan voor mijn droom: een eigen, spectaculaire illusieshow die jou van je stoel zal blazen van verwondering. Ik zorg ervoor dat je van de spanning op het puntje van je stoel gaat zitten.

Kindervoorstelling “Op zoek naar de schat”

Aires gaat met alle kinderen op zoek naar de schat.

Op een dag vindt hij een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen; de kaart leidt hem naar de diepste, donkere hoeken van het bos, waar de oude Tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude Tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat echt wil….

Zal het Aires en de kinderen lukken de echte, oude Tovenaar zover te krijgen dat hij Aires en de kinderen wil leren om een echte Tovenaars te worden? Zullen zij de ware schat, die in hen zelf verborgen ligt, weten te vinden?

Deze spannende, magische, interactieve, educatieve maar vooral sprookjesachtige voorstelling speelt op een fantastische manier in op de fantasie van het kind.

De kinderen beleven de middag van hun leven, omdat ze door Aires worden uitgenodigd om mee te helpen zoeken naar de Tovenaar en om hem te helpen met oefenen om een echte Tovenaar te worden! Alleen kijken naar het avontuur mag natuurlijk ook gewoon.

 

Het schitterende, unieke verhaal van Aires die op zoek gaat naar de schat spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren. Jong en oud hebben gegarandeerd een magische middag om nooit te vergeten.

 

De voorstelling is geschikt voor alle kinderen vanaf  3 tot ongeveer 8 jaar, en natuurlijk voor hun ouders en/of verzorgers