Over mij

Al zo lang als ik me kan herinneren sta ik het allerliefste op het podium. Ik vind het fantastisch om de betovering en magie te zien weerkaatsen in de ogen van een enthousiast publiek. Er is niks mooiers dan andere mensen, een mooie tijd te bezorgen waardoor ze hun zorgen even kunnen vergeten en hun dagelijks leven even heel ver weg voelt.

Het entertainen van mensen had mij al vroeg in haar greep.

Ik kon de passie omhoog voelen borrelen toen ik voor het eerst naar de serie “Best of Magic” keek, een Britse magische televisieshow die mij inspireerde om later als ik groot zou zijn, ook iets met de wondere wereld van illusie te gaan doen.

Na wat omzwervingen besloot ik begin 2017 vol te gaan voor mijn droom: een eigen, spectaculaire illusieshow die jou van je stoel zal blazen van verwondering. Ik zorg ervoor dat je van de spanning op het puntje van je stoel gaat zitten.

Het entertainen van mensen zat er altijd al in!

In de afgelopen jaren heb ik al veel ervaring opgedaan in de entertainment business: ik verzorgde het entertainment in verschillende grote attractieparken en op grote campings door het hele land. Ik weet daardoor wat wel en niet werkt in de wereld van entertainment en illusie.

Daarnaast heb ik lange tijd gewerkt als jongerenwerker en als kinderentertainer daardoor heb ik me gespecialiseerd in het entertainen van kinderen tussen de 3 en 8 jaar oud.

Al deze ervaring neem ik mee in mijn huidige bedrijf en dat blijkt een gouden combinatie.

Ook een lang gekoesterde wens een eigen kindervoorstelling.

Daarom ben ik ook super trots op mijn interactieve en sprookjesachtige kindervoorstelling, waarin al mijn talenten samenkomen. 
Het schitterende, unieke verhaal, waar ik op zoek ga naar de schat. Het spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren.

Bezoekers van mijn shows vinden mij een toegankelijk en professionele, allround entertainer die moeiteloos het publiek weet mee te nemen in zijn wonderlijke, unieke acts. Een groter compliment kan je mij niet geven.

Wil jij je ook laten verbazen door een van mijn acts en een keer vrijblijvend kennismaken? Ik hoop snel van je te horen via het contact formulier!

Magische groet,

Aires