Voor kinderfeestjes scrol naar beneden

Kindershow voor evenementen!

 

Ben je op zoek naar een onvergetelijke show voor de kinderen op je evenement of feest? Zo’n voorstelling waar de kinderen (en de ouders!) nog wekenlang over praten? De kindervoorstelling “Op zoek naar de schat” zorgt ervoor dat alle gasten op jouw evenement de avond van hun leven ervaren.

Waar gaat de voorstelling over?

Aires droomt er al zijn hele leven lang van om een echte Tovenaar worden. Hij heeft gehoord dat je om een echte Tovenaar te worden, je dat moet leren van een andere echte Tovenaar. Op een dag gaat Aires daarom op zoek naar het huis van de echte, oude tovenaar diep in het donkere, stille bos.

 

Aires vindt het best spannend om alleen te gaan.

Dus vraagt hij aan de kinderen om samen met hem het avontuur aan te gaan. Zal het Aires en de kinderen lukken om de echte, oude Tovenaar te vinden en hem zover te krijgen dat hij Aires en de kinderen wil leren om een echte tovenaar te worden? Zullen zij de ware schat, die in hen zelf verborgen ligt, weten te vinden?

 

Deze spannende, magische, interactieve, educatieve maar vooral sprookjesachtige voorstelling speelt op een fantastische manier in op de fantasie van het kind. De kinderen beleven de middag van hun leven, omdat ze door Aires worden uitgenodigd om mee te helpen zoeken naar de Tovenaar en om hem te helpen met oefenen om een echte Tovenaar te worden! Alleen kijken naar het avontuur mag natuurlijk ook gewoon.

 

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 tot ongeveer 10 jaar.

Deze magische voorstelling kunnen wij bijvoorbeeld verzorgen op:

 

  • Scholen
  • Bedrijfsfeesten voor de hele familie
  • Entertainmentmiddagen en avonden op campings en vakantieparken
  • Festivals
  • Alle mogelijke evenementen

 

Bel ons dan snel en check dan nu snel onze agenda, zodat je er zeker van bent dat je met onze prachtige kindervoorstelling “Op zoek naar de schat” een gegarandeerd succes van jouw evenement kan maken, voor alle gasten!

 

Wil je meer weten over de voorstelling of weten of we beschikbaar zijn op de datum van jouw evenement?

Neem dan snel contact op door te bellen naar: 06 22 111 777

Of door te mailen naar: info@airesentertainment.nl

Kinderfeestjes

Magisch Kinderfeest “Als ik toch kon Toveren”

 

Ben je klaar met Monkey Town, Avontura en Ballorig? Zijn je kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes het stadium van koekhappen wel ontgroeid? En is je kind niet zo’n knutselaar, maar wel een fan van spanning, sensatie en avontuur?

 

Hoe zou je het vinden als jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes de middag van hun leven zouden beleven, en er nog maandenlang op school wordt nagepraat over dat fantastische kinderfeestje? Is er iets mooiers dan wanneer je de sprankeling in die kleine oogjes ziet weerkaatsen, nee toch?

Aires en zijn team komen met heel veel plezier jouw kind een fantastische middag bezorgen om nooit te vergeten.

Samen met Aires en de Tovenaar mogen de kinderen mee op zoek naar de schat. Alle kinderen mogen meedoen en helpen met zoeken en Toveren. Ze leren alle ins en outs over de mooiste trucs en zullen zich een echte Tovenaars voelen.

 

Wanneer je bij Aires en zijn team een kinderfeestje boekt, zijn de volgende activiteiten en services inclusief:

  • Een zeer ervaren entertainer
  • Een prachtig decor met bijbehorende muziekinstallatie, geschikt voor in de huiskamer of andere kleine ruimtes
  • Een leuk presentje speciaal voor de jarige
  • Een verrassing voor alle kinderen

Het feestje kan naar wens nog worden uitgebreid met overheerlijke, verse suikerspinnen voor de kinderen. De voorstelling is geschikt voor alle kinderen vanaf 4 tot ongeveer 10 jaar en duurt ongeveer 1,5 uur.

Je boekt deze fantastische middag al vanaf €120 inclusief BTW (alles inclusief, slechts de reiskosten worden apart berekend).

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw kinderfeestje of weten of we beschikbaar zijn op de datum van jouw evenement?

Neem dan snel contact op door te bellen naar: 06 22 111 777

Of door te mailen naar: info@airesentertainment.nl

 

Ik wil nu mijn kinderfeestje boeken