Kindertheater

voorstelling “Op zoek naar de schat”

Op 7 januari 2018 ging eindelijk de prachtige, spiksplinternieuwe kindervoorstelling “Op zoek naar de schat” van Aires Hovens in première. 

Aires gaat met alle kinderen op zoek naar de schat.

Op een dag vindt hij een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen; de kaart leidt hem naar de diepste, donkere hoeken van het bos, waar de oude Tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude Tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat echt wil….

Zal het Aires lukken de echte, oude Tovenaar zover te krijgen dat hij Aires en de kinderen wil leren om een echte Tovenaars te worden? Zullen zij de ware schat, die in hen zelf verborgen ligt, weten te vinden?

Deze spannende, magische, interactieve, educatieve maar vooral sprookjesachtige voorstelling speelt op een fantastische manier in op de fantasie van het kind.

De kinderen beleven de middag van hun leven, omdat ze door Aires worden uitgenodigd om mee te helpen zoeken naar de Tovenaar en om hem te helpen met oefenen om een echte Tovenaar te worden! Alleen kijken naar het avontuur mag natuurlijk ook gewoon.

Het schitterende, unieke verhaal van Aires die op zoek gaat naar de schat spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren. De kinderen hebben gegarandeerd een magische middag om nooit te vergeten.

De voorstelling is geschikt voor alle kinderen vanaf 4 tot ongeveer 8 jaar, en natuurlijk voor hun ouders en/of verzorgers.

De voorstelling heeft onder andere met veel succes  gedraaid in:

  • Theater Perron -3 in Rosmalen, op zondag 7 januari 2018  
  • Theater de Leest  in Waalwijk zondag 25 februari 2018

Hier wat recensies:

https://juulsblogt.com/middag-illusie-top-illusionist/

https://marstyle.nl/2018/02/26/nu-wil-dochter-tovenaar-worden/

http://www.daniandmom.nl/2018/03/magisch-theater-aires-en-op-zoek-naar.html

Een leuke vlog van de Bakkertjes: 

https://www.youtube.com/watch?v=6bPHHt_q7dE&feature=youtu.be

 

Nieuwe data voor theaters worden hier binnenkort bekend gemaakt.

Houd de Website in de gaten!

Tot in het theater!

Aires Hovens

Aires Hovens

Aires Hovens